Marisol Nichols: Βιο, ightψος, Βάρος, Ηλικία, Μετρήσεις

Αμερικανίδα ηθοποιός κινηματογράφου και τηλεόρασης Marisol Nichols γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1973 στο Σικάγο του Ιλινόις, κόρη της Μαρίας Πάτνικ. Μεγάλωσε στο Naperville, Illinois. Είναι ρουμανικής-ουγγρικής καταγωγής από την πλευρά του πατέρα της και μεξικανικής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια, έχοντας δύο μικρότερα αδέλφια. Είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της στην έκτη σεζόν του 24 ως ειδική πράκτορας Nadia Yassir. Έχει ένα τέλειο σώμα που μετρά το στήθος 36, τη μέση 25 και το ισχίο 36. Έχει ύψος 5 πόδια και 4 ίντσες που είναι περίπου 163 εκατοστά. Φοράει παπούτσι μεγέθους 8 και το ζώδιό της είναι ο Σκορπιός.

Marisol Nichols

Προσωπικά στοιχεία Marisol Nichols:

Ημερομηνία Γέννησης: 2 Νοεμβρίου 1973

Τόπος γέννησης: Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ

Όνομα γέννησης: Marisol Nichols

Ψευδώνυμο: Marisol

Ζώδιο: Σκορπιός

Επάγγελμα: Ηθοποιός

Εθνικότητα: Αμερικανός

Φυλή/Εθνότητα: Λευκό

Θρησκεία: Σαηεντολογία

Χρώμα μαλλιών: Μαύρο

Χρώμα ματιών: Σκούρο καφέ

Στατιστικά σώματος Marisol Nichols:

Βάρος σε λίβρες: 125 κιλά

Βάρος σε κιλά: 57 κιλά

Ύψος σε πόδια: 5′ 4″

Ύψος σε Μέτρα: 1,63μ

Μετρήσεις σώματος: 36-25-36 in (91-64-91 cm)

Μέγεθος στήθους: 36 ίντσες (91 cm)

Μέγεθος μέσης: 25 ίντσες (64 cm)

Μέγεθος γοφών: 36 ίντσες (91 cm)

Μέγεθος σουτιέν/Κύπελλο: 34B

Πόδια/Μέγεθος παπουτσιού: 8 (ΗΠΑ)

Μέγεθος φόρεμα: 6 (ΗΠΑ)

Λεπτομέρειες Οικογένειας Marisol Nichols:

Πατέρας: Άγνωστος (Δεν συνάντησε ποτέ τον πατέρα της.)

Μητέρα: Μαρία Πάτνικ

Σύζυγος: Taron Lexton (m. 2008-), Andrea Sorrentino (m. 1995-1998)

Παιδιά: Rain India Lexton (κόρη) (γεν. 30 Σεπτεμβρίου 2008)

Marisol Nichols Εκπαίδευση:

Βόρειο Λύκειο

College of DuPage

*Φοίτησε στο Βόρειο Λύκειο Naperville North και στη συνέχεια παρακολούθησε το College of DuPage στο Glen Ellyn στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Φιλμογραφία Marisol Nichols:

Ταινία:

Felon (2008)

Delta Farce (2007)

Big Momma's House 2 (2006)

The Road Home (2003)

Laud Weiner (2001)

Bowfinger (1999)

The Sex Monster (1999)

Η μαφία της Τζέιν Όστεν! (1998)

Can't Hardly Wait (1998)

Scream 2 (1997)

Vegas Vacation (1997)

Τηλεόραση:

Teen Wolf (2015-2016)

Criminal Minds (2015-2016)

NCIS (2014-2015)

Ιδιωτικό ιατρείο (2012)

GCB (2012)

NCIS: Los Angeles (2010)

The Gates (2010)

The Storm (2009)

Life (2009)

In Justice (2006)

Blind Justice (2005)

Cold Case (2004)

Εσωτερική Ασφάλεια (2004)

Charmed (2003)

Nip/Tuck (2003)

Νόμος και τάξη: Μονάδα ειδικών θυμάτων (2003)

CSI: Crime Scene Investigation (2003)

Friends (2003)

The Division (2003)

The Twilight Zone (2002)

Alias ​​(2002)

Blvd. (2000-2002)

The Princess & the Marine (2001)

The Princess & the Barrio Boy (2000)

Malcolm & Eddie (2000)

Boy Meets World (1999)

Odd Man Out (1999)

Cybill (1998)

Diagnosis Murder (1997)

ER (1997)

Friends ‘Til the End (1997)

Beverly Hills, 90210 (1996)

Due South (1996)

Τα παιδιά μου (1996)

Στοιχεία Marisol Nichols:

*Είναι ρουμανικής-ουγγρικής και μεξικανικής καταγωγής.

*Δεν συνάντησε ποτέ τον πατέρα της.

*Μιλάει ιταλικά ομιλητικά.

*Ονομάστηκε "The Bombshell" του 2007 από το περιοδικό Vibe, ως μέρος του Hot 100.

*Ακολουθήστε την Κελάδημα, Facebook και Ίνσταγκραμ.