Lacey Chabert: Βιο, Ύψος, Βάρος, Ηλικία, Μετρήσεις

Ηθοποιός Λέισι Τσάμπερτ γεννήθηκε Lacey Nicole Chabert στις 30 Σεπτεμβρίου 1982 στο Πέρβις του Μισισιπή, κόρη της Τζούλι και του Τόνι Τσάμπερτ. Έχει καταγωγή από Cajun (γαλλικά), ιταλικά, αγγλικά και σκωτσέζικα. Κέρδισε για πρώτη φορά ως παιδική ηθοποιός στην τηλεόραση για τον ρόλο της ως Claudia Salinger στο τηλεοπτικό δράμα Party of Five (1994–2000). Η Lacey ξεκίνησε σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις μέσα και γύρω από την πόλη της στο Μισισιπή από μικρή ηλικία και ήταν φιναλίστ στο Star Search (1983) το 1991. Μετακόμισε στη Νότια Καλιφόρνια το 1994 και το 2013 παντρεύτηκε τον David Nehdar. Αυτή και ο Ντέιβιντ απέκτησαν το πρώτο τους παιδί την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Λέισι Τσάμπερτ

Προσωπικά στοιχεία Lacey Chabert:

Ημερομηνία γέννησης: 30 Σεπτεμβρίου 1982

Τόπος γέννησης: Purvis, Μισισιπή, ΗΠΑ

Όνομα γέννησης: Lacey Nicole Chabert

Όνομα Νικ: Esmeralda Belle Jane, Lay Lay, Dynamite Termite

Ζώδιο: Ζυγός

Επάγγελμα: Ηθοποιός, Φωνή ηθοποιός, Τραγουδίστρια

Εθνικότητα: Αμερικανός

Φυλή/Εθνότητα: Cajun (Γαλλικά), Ιταλικά, Αγγλικά, Σκωτσέζικα

Θρησκεία: Χριστιανική

Χρώμα μαλλιών: Σκούρο καφέ

Χρώμα ματιών: Φουντούκι

Lacey Chabert Στατιστικά σώματος:

Βάρος σε λίβρες: 115 κιλά

Βάρος σε χιλιόγραμμα: 52 κιλά

Ightψος στα πόδια: 5 ′ 3

Ightψος σε μέτρα: 1,6 μ

Μετρήσεις σώματος: 37-24-35 in (94-61-89 cm)

Μέγεθος στήθους: 37 ίντσες (94 cm)

Μέγεθος μέσης: 24 ίντσες (61 cm)

Μέγεθος γοφών: 35 ίντσες (89 cm)

Μέγεθος σουτιέν/Μέγεθος φλυτζανιού: 34C

Πόδια/Μέγεθος παπουτσιού: 6 (ΗΠΑ)

Μέγεθος φόρεμα: 2 (ΗΠΑ)

Λεπτομέρειες για την οικογένεια Lacey Chabert:

Πατέρας: Tony Chabert

Μητέρα: Julie Chabert

Σύζυγος: David Nehdar (μ. 2013)

Παιδιά: Julia Mimi Bella Nehdar (κόρη)

Αδέρφια: Chrissy Chabert, Wendy Chabert, T.J. Chabert

Εκπαίδευση Lacey Chabert:

Μη διαθέσιμος

Φιλμογραφία Lacey Chabert:

Στον ύπνο μου (2009)

Ghosts of Girlfriends Past (2009)

Sherman's Way (2008)

Μαύρα Χριστούγεννα (2006)

Φατβά (2006)

Dirty Deeds (2005)

Nice Guys (2005)

Οι οδηγοί της απόλαυσης (2005)

Shadow of Fear (2004)

Mean Girls (2004)

Rugrats Go Wild (2003) (φωνή)

Daddy Day Care (2003)

The Scoundrel's Wife (2002)

Hometown Legend (2002)

Ταινία The Wild Thornberrys (2002)

Not Another Teen Movie (2001)

Τάρτα (2001)

Lost In Space (1998)

Babes in Toyland (1997) (φωνή)

Αναστασία (1997) (τραγουδιστική φωνή)

Lacey Chabert Γεγονότα:

*Ήταν η Μις Τζούνιορ Μισισιπή.

*Ονομάστηκε #56 στη λίστα Hot 100 του περιοδικού Maxim του 2005.

*Η κόρη της Τζούλια ονομάζεται τουλάχιστον εν μέρει από τη μαμά της.

*Ακολουθήστε την Κελάδημα και Ίνσταγκραμ.